Avasta kevad Palmse mõisas – naudi muusikat ja suupisteid!

Kevad on käes ja Palmse mõisas on kolm suurepärast kontserti, mis ootavad sind! Osta pilet juba täna!

27. aprillil kell 14:00 toimub Palmse mõisa härrastemajas Schumanni ainulaadse klaverikontserdi esitus, kus soleerib noor andekas eesti pianist Tähe-Lee Liiv. Teda saadavad Tallinna Keelpillikvarteti meisterlikud muusikud, kes on üks staažikamaid kammeransambleid Eestis.

Schumanni romantilise helitöö klaverikontsert on täis fantaasiat ja emotsiooni, mis räägib kahe armunud inimese õnnest ja igatsusest. Avastage romantilise muusika maailm, mis on täis kirge ja sügavust ning mille võlujõud ei jäta ühtegi kuulajat külmaks.

Naudige kontserdi ajal kaunist mõisakeskkonda ning lubage muusikal enda kaasa haarata. See on unustamatu kogemus, mida ei tohiks maha magada. Tule ja lase end lummatada muusika ilust! Klaverikontsert. Schumann I Tähe-Lee Liiv

Pilet on 10€! Osta meie e-poest https://pood.svm.ee või kohapealt.


Järgnevaid kontserte toetab Eesti Kultuurkapital

Ning 14. mail kell 14:00 saame tunda rõõmu emadepäeva kontserdist, mis toimub Palmse mõisa õunaaias (vihmase ilma korral kas Palmimajas, restoranis või härrastemajas).

Nadežda Tšuvpilo (mandoliin), Mait Paldra (kontrabass) ja Alexander Aamisepp (kitarr) esitavad erinevaid muusikažanreid. Kuulda saab nii eesti heliloojate teoseid, rahvusvahelisi jazzistandardeid kui ka omaloomingulisi teoseid bossa nova, boogie-woogie jms stiilis.

Pilet on 15€! Osta meie e-poest https://pood.svm.ee või kohapealt.

6. aprillil kell 18.00 ootame kevadkontserdile, kus saab nautida Triangel ansambli meeleolukat esinemist. Ariana Arutjunjan, Kristina Kullang ja Emilia Peil esitavad oma muusikat koos suupistete ja sooja joogiga. Munadepühade saabumise puhul on mõisa peakoka Indrek Suurtamme valmistatavate suupistete seas trühvli munakorvikesed, paneeritud vutimunad ja marjadega kaunistatud minipavlovad. Nii et kutsu sõbrad kaasa ja naudi meeleolukat õhtut koos muusika, toidu ja jookidega!

15. aprillil kell 15:00 aga toimub Duo Ariana & Sassi kontsert, mis toob kuulajateni erinevaid žanreid nagu rahvalik, kantri, jazz ja pop. Enne kontserti saad avastada Palmse mõisa ilu ja ajalugu ning nautida kohvi ja maitsvat majakooki.

Piletite hinnad on väga taskukohased kevadkontserdi pilet maksab vaid 15 €, Duo Ariana & Sassi kontserdi pilet vaid 10 €, ning emadepäeva kontserdi pilet on samuti 15 €, kõigile kontsertidele lisaks sisaldab pilet erinevaid suupisteid,

Piletid on müügil e-poes, nii et saad need endale mugavalt osta

Ära maga maha võimalust nautida kolme suurepärast kontserti Palmse mõisas ning saada osa meeldejäävast elamusest!

Skip to content