Valminud on Eesti linnuste ühine külastuskaart “Linnus+”

Linnusemuuseumide koostööna valminud ühine külastuskaart võimaldab 20% soodsamat sissepääsu seitsmesse Eesti linnusesse.

Idee luua Eesti linnuseumuuseumeid tutvustav külastuskaart sündis möödunud aasta lõpus toimunud linnuste ümarlaual. Nüüd on “Linnus+” saanud kasutamisvalmiks. Projektis osalevad Haapsalu, Narva, Kuressaare, Rakvere, Vastseliina, Põltsamaa, Paide linnused. Nende soov oli kokku koondada teineteist tutvustav info ning sarnaselt klassikalistele lojaalsusprogrammidele pakkuda oma külastajatele kliendikaardi kasutamisvõimalust.

“Linnus+” tagab 20% soodsama sissepääsu kõikidesse seitsmesse linnusesse. Täiendavad lisaoodustused on muuseumides erinevad. Kaardid on tasuta saadaval kõigis projektis osalevates linnustes. Kehtivusaega kaardile määratud ei ole.

“Loodame, et “Linnus+” kaart annab lisaväärtuse külastamaks meie kauneid arhitektuuripärleid kõikjal üle Eesti. Iga linnus on on täiesti oma nägu ja põneva minevikuga – avastamist jagub kõigile,” sõnas SA Haapsalu ja Läänemaa Muuseumid juht Anton Pärn.

Projekti elluviimist toetab Muinsuskaitseamet.
 

Linnus+ kaart küsi Rakvere linnuse poest!

Skip to content