Lääne-Virumaa eksperdigrupp tunnustas Uno Trummi aastapreemiaga Virumaa ajaloo tutvustamise eest

Eesti Kultuurkapitali Lääne-Virumaa eksperdigrupp tunnustas maakonnas silmapaistvaid inimesi. Meie vanemteadur Uno Trumm pälvis aastapreemia Lääne-Virumaa ajaloo tutvustamise eest. Preemia antakse pidulikult üle täna, 3. veebruaril Väike-Maarja Seltsimajas.


Õnnitleme Sind, Uno Trumm!

Uno Trummi poolt on ilmunud mitmed trükised, põnevad veebiloengud. On ülesastunud mitmetel loengutel, konverentsidel ja seminaridel ja tutvustanud Virumaa ajalugu ka väljaspool maakonda. Virumaa Muuseumide Toimetiste koostajana on ta avaldanud ajaloolisi ülevaateid juba 2012. aastast alates. Samuti oli Uno Trumm toimetaja Odette Kirssi raamatule “Rakvere elanikud kreisilinna aastail 1783–1917”, mis ilmus 2021. aastal.


Foto: Uno Trumm, konverents “Baltisaksa seltsid ja seltsielu” Palmse mõisas 2022.
Skip to content