2022. aasta parimaks muuseumikogu arendajaks valiti veebipõhine kogude töö käsiraamat MuuWik

Virumaa Muuseumidesse jõudis muuseumirott!

Eesti Muuseumide Aastaauhindade laureaadiks parima muuseumikogu arendaja kategoorias 2022 valiti Muuseumiühingu koguhoidjate ühenduse ehk Virumaa Muuseumide, Tartu Linnamuuseumi, Eesti Kunstimuuseumi, Eesti Meremuuseumi ja Pärnu Muuseumi ühistöös valminud veebipõhine kogude töö käsiraamat MuuWik.

Projekti eestvedajate hulgas on meie muuseumi peavarahoidja Pilvi Põldma koos Kaie Jeeseri, Madle Uibo, Kersti Kuldna-Türksoni, Piret Pedaniku ja Ruth Ristmägiga.

Sündmus toimus 19. jaanuaril 2023 Viimsi Artiumis. Vaata rohkem SIIT!

Palju õnne headele kolleegidele! Oleme uhked Pilvi töö üle! Vaata, mis on Muuwik siit: https://muuwik.5dvision.ee/

Hetk Eesti Mmuseumide aastaauhindade pidulikust auhinnatseremooniast. Laval on vasakulet teine kogude arenduse žürii esimees Viljar Vissel, Kersti Kuldna-Türkson Kunstimuuseumist, Piret Pedanik Pärnu Muuseumist, Kaie Jeeser ja Madle Uibo Tartu Linnamuuseumist, Ruth Ristmägi Meremuuseumist ja kultuuriminister Piret Hartman koos õhtujuhtidega. Foto: Kalev Lilleorg

Skip to content