Õpi eesti keelt Politseimuuseumi haridusprogrammis!

Politseimuuseum kutsub täiskasvanud eesti keele õppijaid tasuta osalema kultuuririkkuse haridusprogrammis “Turvaliselt Eestis”, mis toimub kaks korda kuus esmaspäeviti kell 17.15-19.45 Rakveres.

Osalemine eelregistreerimisel! Seda saab teha Integratsiooni Sihtasutuse veebipõhises iseteeninduses, kuhu pääseb sellelt lingilt.

Esimesed programmid, kuhu ootame registreerujaid toimuvad 22. aprillil ja 29. aprillil 2024.

22.04 https://integratsioon.ee/eesti-politseimuuseumi-haridusprogramm

29.04 https://integratsioon.ee/eesti-politseimuuseumi-haridusprogramm-0

Integratsiooni Sihtasutusega koostööprojekti raames sündinud haridusprogramm on suunatud vähese keeleoskusega täiskasvanutele eesti keele õppe toetamiseks ja praktiseerimiseks. Läbi kuulamise ning lugemisülesannete toetakse algtasemel keeleoskaja püüdlust mõista eesti keelt. Lisaks julgustatakse programmis osalejaid läbi lihtsate tegevuste omavahel suhtlema, innustades jätkama keeleõpet.

Haridusprogrammis „Turvaliselt Eestis“ tutvustatakse Eesti politsei toimimist ja seeläbi siinses ühiskonnas kehtivaid väärtuseid. 

Sisukirjeldus: Programmis tutvustatakse Eesti politsei toimimist ja seeläbi siinses ühiskonnas kehtivaid väärtuseid. Politseimuuseumi ekspositsioonis ja välialal toimuvate praktiliste ja interaktiivsete tegevuste abil omandavad osalejad lihtsamat sõnavara, mis on seotud siseturvalisusega ja liiklusega. Erinevate tegevuste kaudu õpitakse tundma politseitööd ja ohutu liiklemise põhitõdesid.

Kontakt: Sandra Suviste e-mail: sandra@svm.ee

NB! Registreerimine sündmustele toimub nüüd läbi Integratsiooni Sihtasutuse iseteeninduse, kuhu saate siseneda ID-kaardi, Mobiil-ID või Smart-ID abil. Palun tutvuge iseteeninduse kasutusjuhendiga: https://integratsioon.ee/iseteenindus

Korraldame haridusprogrammi Euroopa Sotsiaalfond+ toetusest rahastatava projekti nr 2021-2027.4.07.23-0006 „Eesti keele õpet toetavad tegevused ja kodanikuõpe“ raames.

Skip to content