Perekaart tunnustas pikaajalisi partnerettevõtteid

Presidendi abikaasa Sirje Karis ja Eesti Lasterikaste Perede Liit tunnustasid pidulikul tänugalal 28. veebruaril Perekaardi pikaajalisi partnerettevõtteid. Perekaardi siiras tänu kuulub ligi sajale ettevõttele, kelle süda on tuksunud juba kümme aastat lasterikaste perede rütmis ning on ääretult hea meel, et SA Virumaa Muuseumid on üks neist.

Perekaardi soodustusi on võimalik saada Rakvere linnusest ja Eesti Politseimuuseumist ning nüüd on lisandunud Perekaardi soodustus ka Palmse mõisas.

Tänukirja ja kauni kimbu võttis vastu SA Virumaa Muuseumid kommunikatsioonijuht Vivian Lepa. Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap ja Reet Kiidjärve. Foto autor: Aleksandra Kiidjärv
„Olen tänulik, et nii paljud ettevõtted on meiega juba kümme aastat lasterikaste perede heaolusse panustanud ning aidanud peredel säästa igapäevastelt kulutustelt. Üks pealtnäha väike soodustus võib perede jaoks tähendada ainsat võimalust külastada üheskoos veekeskust, restorani või muuseumi,“ ütles Eesti Lasterikaste Perede Liidu president Aage Õunap.

Eesti Lasterikaste Perede Liit väljastab Perekaarte alates 2014. aastast. Tegemist on Eesti suurima sooduspakkumiste võrgustikuga, millega kolme ja enama lastega pered saavad eri teenuseid ja tooteid tarbida taskukohasemalt. Perekaardil on rohkem kui 500 koostööpartnerit üle Eesti.  allikas Eesti Lasterikaste Perede Liit

Ühispilt. Foto autor: Aleksandra Kiidjärv
Skip to content