Õuduste öö toob Rakvere linnusesse Hollywoodi kaskadööri Tauri Vahesaare 

Rakvere linnus valmistub võõrustama ainulaadset sündmust – Õuduste Ööd, mis toimub 26. augustil kell 20.00 ning toob närvikõdi tekitava tulemehe ja kaskadööri Tauri Vahesaare linnusesse.  

Tauri Vahesaar on slackline’i ehk tasakaalulindi maailmameister ning kahekordne maailmarekordi omanik. Lisaks on ta tuntud ka Hollywoodi kaskadöörina ning tema ainulaadne esinemine põleva slackline’i vaatemänguga on tõeline meistriteos. Selles etteastes ületab ta slackline’i umbes 10 meetri kõrgusel Rakvere linnuse müüride vahel ning trikitab ka põleval tasakaaluliinil. Tauri Vahesaar rõhutab: “Võiks öelda, et see on ajalooline hetk, sest tegu on väga suurejoonelise lavastusega, mis näitab, kuidas kõik on võimalik.”  

Rakvere linnuse direktor Andrus Eesmaa sõnab: “Ootame põnevusega hirmuäratavat õhtut, sest selliseid trikke ja kõrgustesse ulatuvaid etteasteid pole Rakvere linnuses veel keegi varem teinud.” Sündmusel saavad külastajad lisaks kohtuda mitmete unustamatute olenditega, nagu helendav kummitusponi, peata ratsanik, salapärane nõid, muumiad ja vampiirid, lisas Eesmaa. 

Õuduste ööl on võimalus osaleda ka parima kostüümi võistlusel, mis on avatud nii täiskasvanutele kui lastele. Rakvere linnuse üks populaarseimad atraktsioone piinakamber, põrgu ja surmatuba, on sellel õhtul täistuuridel avatud. Lisaks ootavad külastajaid müstilised tuletantsud, mitmed põnevad töötoad ning võimalus avastada linnuse näitusi.  

Sündmuse piletite info ja täpsem teave on kättesaadav veebilehel www.rakverelinnus.ee või osta pilet ette meie e-poest.

Foto: Tauri Vahesaar, erakogu.

Skip to content